Работим от 9:00 до 17:00

Поръчки над 99 лв. безплатна доставка

☏ Телефон за връзка 0879 04 11 99

Връщане и замяна

Доставка:

Поръчки по телефон се приемат в часовете между 9 и 17 часа! Поръчки директно от системата ни (от Бутона „Купи“) може да извършвате 24 часа в денонощието!
Доставяме в цялата страна с куриерска фирма Еконт Експрес до адрес на клиента или до офис на Еконт в съответното населено място.

Доставката се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни от потвърждаване на поръчката. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма Еконт , както и с куриерска фирма Спиди.
При получаване на пратка клиентът е длъжен да заплати куриерската такса, дори в случаите на отказана след преглед пратка.


Връщане и замяна:

В EXO.BG можеш не само да купуваш лесно, но и да връщаш лесно продукти. Ако не си доволен от закупения от теб продукт, независимо от причината, можеш да го върнеш в срок от 14 дни от доставката му.
ДРУЖЕСТВОТО следва да получи продукта с неговата 
оригинална кутия/опаковка с етикет, без индикации, че стоката е била употребявана от клиента, без да е повредена или третирана по какъвто и да било начин.Клиентът има право да получи само стойността на върната стока, такава каквато е била при заявката и закупуването й. В случай, че клиентът открие явни недостатъци на стоката, той може да върне артикула и да поиска връщане на сумата. Рекламация на стоката трябва да се предяви веднага, щом е открит дефект. В този случай доставката е за сметка на ДРУЖЕСТВОТО.


Условия на връщане: 


Разходите за транспортната(куриерска услуга) са за сметка на Exo.bg единствено в случаите на дефектна (фабрично повредена стока) или на грешно изпратен артикул. Също така в случаите, когато клиентът е изплатил стойността на целия наложен платеж, а в пратката му е липсвал един или няколко артикула. Тогава повторното изпращане е за сметка на Exo.bg!


В случай, че доставеният от нас продукт е бил придружен от подарък, когато връщаш продукта, трябва да върнете и подаръка.
В случай, че сте закупили повече от един еднакви продукти и желаете да върнете два или повече от тях, само един от тези продукти може да бъде отварян. Останалите трябва да са със запечатана опаковка. В противен случай няма да бъдат приемани.Парично обезпечаване:


В случай на връщане на стока, клиентът е длъжен да върне артикула на следния адрес:
Бургас, Офис на Еконт „Ветрен“, Тел: 0879 04 11 99, До „Зехира Козметикс“ ЕООД
Също така всеки, който е поръчал, чрез куриерска фирма „
Спиди„, може да върне пратка със същия куриер.


Върнатият артикул трябва да бъде получен от нас в изряден търговски вид (във вида, в който е бил изпратен от нас).
За целта, моля при оформяне на пратката чрез куриерската компания да бъде отразена опцията „
Тест и преглед„.
Върнатата пратка трябва да бъде БЕЗ наложен платеж.

След като екипът ни се запознае с върнатото съдържание, стойността на върнатия артикул ще бъде изпратена по ваша банкова сметка.
Всеки клиент е нужно да изпрати коректно изписана банковата си сметка на следния имейл: 
nazigzag@abv.bg

Бърза доставка в цялата страна

Безплатна доставка за поръчки над 99 лв

15 дни лесно връщане на стоки

Възтановяване на суми до 14 дни

Удобно обслужване по телефон

На цената на градски разговор