Вашата количка

Работим от 9:00 до 17:00

Поръчки над 99 лв. безплатна доставка

☏ Телефон за връзка 0879 04 11 99

Връщане и замяна

Доставка:

Поръчки по телефон се приемат в часовете между 9 и 17 часа! Поръчки директно от системата ни (от Бутона „Купи“) може да извършвате 24 часа в денонощието!
Доставяме в цялата страна с куриерска фирма Еконт Експрес до адрес на клиента или до офис на Еконт в съответното населено място.

Доставката се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни от потвърждаване на поръчката. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма Еконт , както и с куриерска фирма Спиди.
При получаване на пратка клиентът е длъжен да заплати куриерската такса, дори в случаите на отказана след преглед пратка.


Връщане и замяна:

В EXO.BG можеш не само да купуваш лесно, но и да връщаш лесно продукти. Ако не си доволен от закупения от теб продукт, независимо от причината, можеш да го върнеш в срок от 14 дни от доставката му.
ДРУЖЕСТВОТО следва да получи продукта с неговата 
оригинална кутия/опаковка с етикет, без индикации, че стоката е била употребявана от клиента, без да е повредена или третирана по какъвто и да било начин.Клиентът има право да получи само стойността на върната стока, такава каквато е била при заявката и закупуването й. В случай, че клиентът открие явни недостатъци на стоката, той може да върне артикула и да поиска връщане на сумата. Рекламация на стоката трябва да се предяви веднага, щом е открит дефект. В този случай доставката е за сметка на ДРУЖЕСТВОТО.


Условия на връщане: 


Разходите за транспортната(куриерска услуга) са за сметка на Exo.bg единствено в случаите на дефектна (фабрично повредена стока) или на грешно изпратен артикул. Също така в случаите, когато клиентът е изплатил стойността на целия наложен платеж, а в пратката му е липсвал един или няколко артикула. Тогава повторното изпращане е за сметка на Exo.bg!


В случай, че доставеният от нас продукт е бил придружен от подарък, когато връщаш продукта, трябва да върнете и подаръка.
В случай, че сте закупили повече от един еднакви продукти и желаете да върнете два или повече от тях, само един от тези продукти може да бъде отварян. Останалите трябва да са със запечатана опаковка. В противен случай няма да бъдат приемани.Парично обезпечаване:


В случай на връщане на стока, клиентът е длъжен да върне артикула на следния адрес:
Бургас, Офис на Еконт „Ветрен“, Тел: 0879 04 11 99, До „Зехира Козметикс“ ЕООД
Също така всеки, който е поръчал, чрез куриерска фирма „
Спиди„, може да върне пратка със същия куриер.


Върнатият артикул трябва да бъде получен от нас в изряден търговски вид (във вида, в който е бил изпратен от нас).
За целта, моля при оформяне на пратката чрез куриерската компания да бъде отразена опцията „
Тест и преглед„.
Върнатата пратка трябва да бъде БЕЗ наложен платеж.

След като екипът ни се запознае с върнатото съдържание, стойността на върнатия артикул ще бъде изпратена по ваша банкова сметка.
Всеки клиент е нужно да изпрати коректно изписана банковата си сметка на следния имейл: 
nazigzag@abv.bg

Бърза доставка в цялата страна

Безплатна доставка за поръчки над 99 лв

15 дни лесно връщане на стоки

Възтановяване на суми до 14 дни

Удобно обслужване по телефон

На цената на градски разговор

100% сигурно плащане с карта

Stripe / MasterCard / Visa/