Работим от 9:00 до 17:00

Поръчки над 99 лв. безплатна доставка

☏ Телефон за връзка 0879 04 11 99

Соларни лампи – какви са преимуществата от употребата им?

 Когато става въпрос за соларни лампи, трябва да кажем, че тяхната употреба се увеличава непрекъснато през последните години. Те са част от новите „зелени“ тенденции, вследствие на които хората се стремят да водят по-екологичен начин на живот и да обръщат повече внимание на състоянието на околната среда. Истината е, че използването на соларни лампи е полезно не само за планетата като цяло, но и за самите вас като потребители. Ето някои от основните преимущества, които те ще ви донесат:

 

 1. Употреба на соларни лампи: Намаляване на енергийните разходи – преминаването към соларни лампи за осветяване на дома или градината ще ви позволи да намалите своите енергийни разходи и съответно размерите на битовите сметки, които плащате. Вашите соларни лампи ще бъдат способни да светят посредством акумулираната слънчева енергия и няма да ви костват никакъв разход на електричество. В този смисъл инвестицията, която бихте направили за соларни лампи, ще ви се възвърне многократно във времето.
 2. Употреба на соларни лампи: Сигурност – използването на соларни лампи носи високи нива на сигурност както за вас и най-близките ви хора, така и за личното ви имущество. За разлика от захранваните с електричество крушки, при тях няма риск да се получи токов удар или други неприятни инциденти.

  Соларни лампи 1
  Соларни лампи – научете повече!
 3. Употреба на соларни лампи: Лесно инсталиране и поддръжка – друго преимущество на продуктите от категория „Соларни лампи“, което е особено важно за съвременния работещ човек, е лесното инсталиране и поддръжка. Отпадането на нуждата от кабели и трансформатори прави процесът по поставяне на соларни лампи абсолютно безпроблемен. От вас не се изисква кой знае какво и по отношение на поддръжката – просто периодично почистване на слънчевите панели, което се извършва доста бързо.
 4. Употреба на соларни лампи: Вариации по отношение на тяхното местоположение – налице ще бъдат множество вариации по отношение на местата, на които бихте могли да поставите вашите нови соларни лампи. Благодарение на тях е възможно да покриете зони от вашия двор или градина, където е трудно да прекарате кабели. Залагайки на соларни лампи, вие ще си гарантирате желаната осветеност и необходимите нива на комфорт в ежедневието.

 

Соларни лампи – техните най-чести приложения

 Продължаваме с преглед на най-честите приложения на продуктите от категория „Соларни лампи“. Вижте къде обикновено се използват те и защо:

 • двор и градина – съвсем естествено при споменаване на соларни лампи веднага се сещаме за двора или градината. Винаги има нужда от повече светлина в градината от гледна точка на сигурността, на прекарването на хубави моменти на открито с най-близките хора, както и на организирането на градински партита и събития. Залагането на соларни лампи ще ви позволи да си осигурите тази светлина, без да се налага да прокарвате безкрайни кабели и електрически инсталации, и да увеличавате осезаемо своите битови разходи.
 • обществени места – поставянето на соларни лампи е идеален вариант и за осветяване на обществени места. В това число за улици, паркове, входове на блокове. Те носят спокойствие и сигурност на преминаващите хора, като ги предпазват от неприятни инциденти (падане, удар) и от злонамерени лица. Покриването на обществени пространства със соларни лампи е много по-изгодно от финансова гледна точка в сравнение с употребата на традиционните осветителни тела, използващи електрическо захранване.

  Соларни лампи 2
  Соларни лампи – най-чести приложения
 • къмпингуване и планински туризъм – лесната преносимост и безпроблемното поставяне на всякакви места прави днешните модели соларни лампи подходящи и за излизания с пренощуване на открито. Например ако сте почитатели на планинския туризъм или на къмпингуването, продуктите от тази категория ще ви бъдат много полезни. Благодарение на тях ще можете да си направите приятелски събирания, изпълнени с вълнуващи емоции и незабравими моменти.
 • търговски и строителни обекти – бизнесът също би могъл да се възползва от преимуществата на продуктите от категория „Соларни лампи“. Те са перфектен избор за търговски обекти, както и за строителни такива. Посредством поставените соларни лампи вие ще осигурите на служителите и клиентите си отлична видимост, без това да става за сметка на увеличаването на вашите енергийни разходи.

Защо да закупите соларни лампи от Exo.bg? 

 Exo.bg е онлайн платформа, чиято главна цел е да подобри живота на потребителите във всеки един аспект. Започвайки от дом и градина, преминавайки през кариерата и работното място, и стигайки до приятелите и развлеченията. Част от иновативните продукти, които ви предлагаме, са и продуктите от категория „Соларни лампи“. По-надолу ще изведем няколко основателни причини да се доверите именно на нас при нужда от соларни лампи:

Соларни лампи от Exo.bg: Най-високо качество – предлагаме ви соларни лампи от най-високо качество. Продукти, които са дело на водещи и реномирани производители в бранша. Продукти, които ще ви позволят ефективно да осветите своята градина, пространството около входа на дома си и всяко друго място, което желаете.

Соларни лампи 3
Соларни лампи – разгледайте при нас!

Соларни лампи от Exo.bg: Изгодни цени – в същото време се стараем предлаганите от нас продукти да бъдат на цени, които са достатъчно конкурентни за българския пазар. Цени, които да са достъпни за максимално широк кръг от потребители и да им позволяват да се сдобият с желаните принадлежности за дома и ежедневието. Можете да бъдете сигурни, че в Exo.bg ще откриете оптималното съотношение между качество и цена за категория „Соларни лампи“.

 Соларни лампи от Exo.bg: Разнообразна продуктова гама – в нашата онлайн платформа е налице изключително богата и разнообразна гама от соларни лампи. Соларни лампи в различни размери и с редица допълнителни екстри, като например сензори за движение. Така че имате възможност спокойно да си изберете модела, който най-добре отговаря на целите ви и на характеристиките на съответното пространство.

Соларни лампи от Exo.bg: Професионална консултация – в случай, че се нуждаете от професионална консултация при избора на соларни лампи, не се колебайте да се обърнете към екипа на Exo.bg. Заедно ще обсъдим вашите изисквания и ще ви насочим към решение, което би удовлетворило тези изисквания в максимална степен.

Соларни лампи от Exo.bg – за повече комфорт в ежедневието, по-малки разходи за електричество и изграждане на лайфстайл, допринасящ за съхраняването на естествената среда за живот на нашата планета!

 

 

Соларни лампи – какви са преимуществата от употребата им?

Соларни лампи – техните най-чести приложения

Защо да закупите соларни лампи от Exo.bg?

Бърза доставка в цялата страна

Безплатна доставка за поръчки над 99 лв

15 дни лесно връщане на стоки

Възтановяване на суми до 14 дни

Удобно обслужване по телефон

На цената на градски разговор