Вашата количка

Работим от 9:00 до 17:00

Поръчки над 99 лв. безплатна доставка

☏ Телефон за връзка 0700 10 258

Доставка и начин на плащане

Срокове и доставка

Поръчки по телефон се приемат в часовете между 9 и 17 часа! Поръчки директно от системата ни (от Бутона „Купи“) може да извършвате 24 часа в денонощието!
Доставяме в цялата страна с куриерска фирма Еконт Експрес до адрес на клиента или до офис на Еконт с въответното населено място. Доставката се извършва в рамките на 2 до 10 работни дни от потвърждаване на поръчката. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма Еконт – ВИЖ ТУК.
При получаване на пратка клиентът е длъжен да заплати куриерската такса, дори в случаите на отказана след преглед пратка. В подобни случаи клиентът следва да заплати куриерската такса в двете посоки (от изпращача към получателя включително). 

Приоритетен час на доставка се заплаща допълнително 2.40лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма.

Всяка наша пратка пътува към Вас с опция ПРЕГЛЕД, молим Ви задължително възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА НА ЕКОНТ. Липси или несъответствия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на Eконт, няма да бъдат уважавани!

Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

При желание да се възползвате от правото си за връщане на продукт в 14 дневен срок, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН. 

В случаите на рекламация, настъпило гаранционно събитие, сгрешен продукт, липсващ продукт е необходимо задължително да ни информирате на nazigzag@abv.bg

Методи на плащане

Поръчаните стоки могат да бъдат платени чрез опцията „Наложен Платеж“ по следния начин:

  • Плащане при доставка: При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера (вклюваща цена на стоките и цена на куриерската такса на Еконт). Не плащате нищо допълнително, всички разходи по доставката са отбелязани в цената на поръчката. Www.exo.bg не поема разходите по инкасо и застраховка на стоките.
  • Плащанията на стоки към www.exo.bg са неавансови и са съобразени с член 93, ал. 1 на Закона за задълженията и договорите (ЗЗД).
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Бърза доставака в цялата страна

Безплатна доставка за поръчки над 99 лв

15 дни лесно връщане на стоки

Възтановяване на суми до 14 дни

Удобно обслужване по телефон

На цената на градски разговор

100% сигурно плащане с карта

Stripe / MasterCard / Visa/