Facebook Pixel

Анатомична Облегалка За Автомобилна Седалка или Стол

Модел
1226
На склад
Промо цена 8,90 лв. Редовна цена 22,00 лв.
Бонус точки Получавате 45 точки за този продукт.
Важи за регистрирани клиенти.
-
+
Общ преглед
При Болки в кръста и Гърба! Адаптира се Моментално!

Анатомична Облегалка За Автомобилна Седалка или Стол

 

Толкова проблеми могат да бъдат избегнати и облекчени - болки в кръста, гръбначни изкривявания, изтръпване на крайници,напрежение, дископатии и др. 

 

         Можеш да ги предотвратиш!

 

Употребата на анатомичната облегалка ти гарантира правилна стойка и дишане, които са от първостепенно значение за вътрешния ти баланс, тонус и себеусещане.

1. Тя задържа гръбначния стълб в положение, което освобождава напрежението в прешлените и дискалните пространства и така тежестта на тялото се разпределя равномерно. Мрежестият материал, от който е изработенa създава вентилиране и равномерно охлаждане на гърба. Получава се и лек масаж, благодарение на средната релефна част, щадяща мускулите. 

2. Лека и преносима, може лесно да се постави на всеки стол у дома или работното място.

3. Облегалката е снабдена с ластик и две каишки за затягане и фиксиране върху стола. Така облегалката придобива желаната форма, която приддържа изправеното ти положение без напрежение.

4. И още нещо! Не допускай шефът ти да работи по-малко от теб, излягайки се в шефския скъп стол в работно време! Подари му анатомичната облегалка и го увери, колко повече ще се увеличат продажбите и успехите му, седнал спокоен и концентриран.

 

Почивката на Шефа

 

 

 

 

  

 

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Анатомична Облегалка За Автомобилна Седалка или Стол
Вашият рейтинг

МОЖЕ ДА ХАРЕСАТЕ СЪЩО

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ

МОЖЕ ДА ХАРЕСАТЕ СЪЩО