
Уред за Приготвяне на Висококачествени Пържоли и Котлети
Уред за Приготвяне на Висококачествени Пържоли и Котлети
Чудесен и практичен уред за ръчно приготвяне и обработка на всички видове месо. Благодарение на 24 остри стоманени остриета, вашите котлети с лекота ще бъдат подготвени за обработка с всякакви маринати и подправки. Само с няколко движение месото ще получи мека текстура и прецизни отвори, през които овкусяването ще проникне ефективно и трайно.
Чудесен за подготовката на сочни пържоли и омекотяване на всички видове червено месо. Поставете суровото месото под уреда, кликнете върху дръжката, а след това повторете процеса по цялата повърхност на пържолата.
Препоръчително е да се използва за:
- Говеждо месо,
- Пиле,
- Свинско месо,
- Телешко месо
- Дивечово месо
И само за секунди получавате крехки, сочни, меки и иделано овкусени пържолки... готови за барбекюто в градината. И ако искате да си спестите досадното почистване на скарата, ние предлагаме нещо гениално: Подложката за барбекю.
Уредът е патентован във Франция и се използва във всички елитни заведения за хранене.