Facebook Pixel

Свързващи се Сламки

Модел
171969
На склад
Промо цена 12,50 лв. Редовна цена 24,00 лв.
Бонус точки Получавате 63 точки за този продукт.
Важи за регистрирани клиенти.
-
+
Общ преглед

За да те забавляват (понякога напият), докато проектираш своите кули, лабиринти и тръбопроводи.

Свързващи се Сламки DIY

Има неща, които никога не си опитвал...


Като например да пиеш коктейл от 7 сламки едновременно. Или пък в обедната почивка с колегите от офиса да си направите безалкохолен запой...С пет чаши и 5 сламки и всички да пиете заедно от 5-тте чаши едновременно. Защо пък не...От голям буркан.
Можем да предположим, че още едва ли си опитвал състезание със сламки. Печели онзи, до който пръв достигне течност, преминавайки през лабиринт от бурканчета, чаши, сламки и кули.

 


Ако пък срещаш съпротива, когато детето отказва да изпие сиропа, чая или водата си, опитай тогава по друг начин.


Направи го със Свързващите се сламки DIY.


Този впечатляващ комплект има една основна задача - Да те забавлява (понякога напие), докато проектираш своите кули, лабиринти и тръбопроводи.

Но каквото и да мислят другите, фактите говорят. Ето какво:


Със Свързващи се Сламки DIY можеш да създаваш безкрайна структура от извивки, завои и триизмерни разклонения, докато летните напитки не заприличат на небостъргач от новоизградени водопроводи! Този комплект включва сламки с различни размери и множество съединители, които се разклоняват във всевъзможни посоки. А за финал ще пиеш от седем чаши едновременно! Ще го правиш сам, по двойки или групово. Тук ограничения няма!


Сламките DIY са проектирани така, че да бъдат по-трайни, отколкото стандартните сламки и следователно ще ти служат за многократна употреба.


 


Оригналният и супер освежаващ комплект сламки е същинско забавление от серията "Направи си сам" или нещо като Лего конструктор. Само че много повече от това...Защото напитките просто ще валят една след друга. А купонът ще е гарантиран.


Сламките и свързващите елементи са изработени от нетоксичен материал.
Могат да се използват за многократна употреба.


Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Свързващи се Сламки
Вашият рейтинг

МОЖЕ ДА ХАРЕСАТЕ СЪЩО