Facebook Pixel

Протеза против хъркане

Модел
486
На склад
Промо цена 4,90 лв. Редовна цена 10,00 лв.
Бонус точки Получавате 25 точки за този продукт.
Важи за регистрирани клиенти.
-
+
Общ преглед

Качествен сън за успешен ден!
Силиконова протеза, която се поставя в носа, улеснява дишането по време на сън и възпрепятства хъркането.

Протеза против хъркане

Погрижете се за вашия сън и този на половинката...

Сънят е процес, който зависи от много и различни фактори, и в голяма степен от вашия "съсед" в леглото. Сънят трябва да е споделен - вашето удобство зависи от това на партньора ви и обратно. Сънят е важен възстановителен процес. Така че не правете компромиси по този въпрос - Подсигурете си добра атмосфера и премахнете всички дразнители. След качествен сън денят ви ще бъде различен...

Спрете хъркането посредством един нов патентован продукт - силиконова протеза, която се поставя в носа, улеснява дишането по време на сън и възпрепятства хъркането.

Продължителната употреба на продукта води до лечение на сънна апнея, хъркане, подобрява съня и възстановява тонуса на организма.

Закрепването в носната кухина е надеждно, посредством "щипката" образувана от срещуположните издатини, а цялата протеза не причинява дискомфорт, поради материала от който е направена - мек силикон за медицински нужди с антибактериално действие.

Протезата се доставя в малка пластмасова кутия - калъф, устойчива на натиск и удар, дискретна и подходяща за съхранение и пренос на продукта.

 

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Протеза против хъркане
Вашият рейтинг

МОЖЕ ДА ХАРЕСАТЕ СЪЩО

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ

МОЖЕ ДА ХАРЕСАТЕ СЪЩО