Facebook Pixel

Пет-секундна система за залепване с течна пластмаса

Модел
172163
На склад
Промо цена 9,90 лв. Редовна цена 12,00 лв.
-
+
Общ преглед
Бързо, лесно, чисто и прецизно залепяне на всякакъв вид повърхности за по-малко от 5 секунди

Пет-секундна система за залепване с течна пластмаса 5 SECOND FIX


Представяме ти един иновативен продукт, който би бил полезен навсякъде и по всяко време. Замисли се, колко често изхвърляш засъхналото секундно лепило, което си ползвал само веднъж. Да не говорим колко често залепяме пръстите си,в стремежа си да залепим нещо прецизно. Ето един нов, бърз и невероятно удобен начин да залепиш всичко, независимо от материалът, от който е изработено, и то само за 5 секунди.Пестиш време и нерви!
Лепиш всякакви повърхности бързо и прецизно, без да цапаш и разливаш ненужно. Разлятото можеш да почистиш без излишен стрес, защото то не се втвърдява, без да бъде втвърдено чрез лъчението от ултравиолетовата лампичка. Трикът се крие в това, че тук говорим не за обикновено лепило, а за течна пластмаса, която се втвърдява само когато бъде "активирана" от ултравиолетовата светлина. Ефектът е като при заварка. Връзката между двата компонента е в пъти по-здрава, отколкото при обикновеното залепяне с лепило.С 5-секундната система за залепване 5 SECOND FIX можеш да залепиш:


- Пластмаса
- Дърво
- Кабели
- Метал
- Стъкло
- Алуминий
- Кожа
- Плат
- Фибростъкло
- Винил


Вече залепеното място може да се шлифова и боядисва така, че по никакъв начин да не личи чуждата намеса.


Поправи с лекота счупените играчки, бижута и други вещи, с които ти е трудно да се разделиш и ги направи като нови без излишни усилия.  Нанеси течната пластмаса върху едната повърхност, намести правилно и активирай с UV-лампата, за да се втвърди.
Толкова е просто....опитай и ще се увериш!


Съдържание на опаковката:

Дължина: 13 см

Количество на течната пластмаса: 4 г

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Пет-секундна система за залепване с течна пластмаса
Вашият рейтинг

МОЖЕ ДА ХАРЕСАТЕ СЪЩО

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ

МОЖЕ ДА ХАРЕСАТЕ СЪЩО