Facebook Pixel

Натурален Козметичен ЗЕОЛИТ

Модел
985
На склад
Промо цена 7,90 лв. Редовна цена 10,00 лв.
Бонус точки Получавате 40 точки за този продукт.
Важи за регистрирани клиенти.
-
+
Общ преглед
Премахва Замърсяванията и Мъртвите клетки от Кожата и Организма

Натурален Козметичен ЗЕОЛИТ

 

 


Разтъркай лицето или кожата на тялото си и едва тогава ще разбереш за неговия истински ефект - Гладка и млада кожа само след първата му употреба.Предлагаме ти интересна информация за минерала Зеолит, която смятаме, че ще ти бъде от полза:

 


Широката употреба на зеолит се дължи на двете му основни свойства - селективното пропускане на молекули с различна големина и лесното осъществяване на йонен обмен.

Някои от зеолитите, подобно на хумата, се прилагат и за лечение, като се използва свойството им на фино сито, което задържа в себе си вещества с определена големина на молекулите, а пропуска други. По този начин организмът може да се прочисти от някои отровни вещества. Това им въздействие се дължи на подчертаната им способност за катийонен обмен с калций, магнезий и натрий

Зеолитите намират широко приложение като йонообменни средства за пречистване на питейната вода, отнемайки от нея част от вредните примеси.

 


Знаеш ли,че в миналото са внасяли поднос със счукан зеолитов минерал в помещенията, в които мъжете пушат, за да се унищожи миризмата от цигарения дим!

 

В твоя полза споделяме рецепти, които ще окажат изключително благоприятно влияние при:
 

- При онкологични заболявания – по 1 чаена лъжичка на прах, в чаша вода или прясно изцеден сок, 20-30 мин. преди хранене 3 пъти на ден. Изпива се с 2 чаши вода и до 2-3 литра през деня задължително. Важи за всеки ден по време на приема! Лечението продължава 6 месеца.

- След химиотерапия и лъчетерапия – като укрепващо средство, облекчава и отстранява страничните ефекти от химиотерапията и лъчетерапията и позволява значително по-бързо възстановяване. Препоръчителната дневна доза е минимум 12-14 грама прах на ден. Разпределя се на 4 до 8 дневни приема (дози). Ако изберете 8 дози – приемът е на всеки 2 часа.

- При акне – Директно се нанася Клиноптилолитна пудра върху възпалено акне, много ефикасно успокоява кожата, а маските за лице с включена Клиноптилолитна пудра, дават изключително бързо положителен ефект при тези възпалителни процеси.

- При обилно изпотяване,предизвикано от нервни проблеми: 150 мл. Клиноптилолитова вода се смесва с 50 мл. ябълков оцет или лимонов сок. Сместа се пие леко затоплена минимум 3 пъти дневно преди хранене.

 Опаковка: 300гр.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Натурален Козметичен ЗЕОЛИТ
Вашият рейтинг