Това лято ще бъдеш грозна! Примири се - Косми дебнат отвсякъде!

21.03.2020

от Александра Костова


Нямах търпение да споделя и да се похваля!

Успях да си запазя час при козметик на 15-ти май, в 9 ч. сутринта! 


Докато чакам тази заветна дата обаче, ситуацията "естествени чорапки" ще придобие застрашителни размери. 

Разбира се, хората с чувство за хумор са разбрали ироничната смешка в началото, но истината е, че...Лятото идва и ние ще сме грозни!

Да! - Реалността космати крака и враснали косми ще ни намига пред огледалото, а ние ще набираме до безпаметност номера на козметичката, с надеждата да вдигне. 


Дали можем да се отървем от космите в домашни условия се питам аз?


Но честно казано, психически не съм подготвена за цялата болка, която трябва да изтърпя, докато се епилирам. Да не говорим за времето, в което трябва да се "чекна" в банята и усилията да остана неподвижна, без схващания и със здрави нерви.

И всичко това се повтаря отново и отново...дни, месеци наред...Направо ми настръхнаха...космите:)


Тъй като не искам да участвам в сюжет "горилата в мен проговаря" през две седмици, започнах да използвам времето на изолация и стоене вкъщи по доста ефективен начин. Съвсем спокойно бихме могли да премахнем космите си без усилия и без болка (това го запомни!), като се доверим на доказал се метод, революция в обезкосмяването!

Революция, с мисъл и за мъжете!:)

За да направиш впечатление, не с космите си, а с качествата си като човек, ето какво ще те спаси от подигравки:

ВИЖ ПОВЕЧЕ ЗА МАСЛОТО ТУК


Да си го кажем! - Има много злобни и нетактични хора, които не разбират, че понякога едно прекомерно окосмяване е и проблем.

При хирзутизмът окосмяването се появява по лицето, гърдите, корема, гърба и вътрешната страна на бедрата – зони, където обичайно жените имаме само нежен мъх. Причината за това са андрогените (мъжките полови хормони) – или защото секрецията им е завишена, или заради повишена чувствителност на космените луковици към тях. 


Тала е 100% естествен продукт, състоящ се единствено от натурално мравчено масло. Той е с холограмен стикер и знак на капачката, гаранция за неговия оригинален произход!

ВИЖ ПОВЕЧЕ ТУК


И въпреки че, някои от нас нямат това заболяване, общото между всички е желанието да изглеждаме добре! И разбира се, приети в обществото, но и с лична отговорност към нашето здраве и лична хигиена

Сега е моментът да се възползваме от възможността да махнем досадните косми, като с помощта на Тала, трайно се разрушава коренът на косъма и се възпрепятства способността му да се регенерира!Колкото и време да се наложи да си останем по домовете, не забравяй, че нежеланото окосмяване постепенно намалява до окончателното му изчезване след употреба на продукта в продължение на 4-5 месеца.

Тоест, сме освободени от каквито и да било усилия за справяне с космите си занапред! 

Един по-дълъг косъм и край, заклеймена си като Йети! Така че, един съвет като бонус - отстрани космите от пръстите на краката и извивката на ходилото, Тала помага и там!

Правилният метод за премахването на всички косми навсякъде е разкрит и би било лудост, ако не се възползваме от това!

За себе си разбирам какво преимущество ще имам пред всички останали и да си призная, този факт доста ме радва:)

Така, новите ми модерни сандали ще са на фокус, не нещо друго.

А ти, не разкривай тайната за красиви крака пред досадната съседка или колежка. Дай й номера на козметичката си:)

ВИЖ ПОВЕЧЕ ЗА МАСЛОТО ТАЛА ТУК

Назад към всички новини