20 ползи от кризата и вируса! ВАЖНО! Астрологични прогнози за България и света!

24.03.2020

Годината на двете двойки, 2020-та, започна с главата надолу. Светът се преобърна, а новите правила на живот ни атакуваха толкова бързо, че е трудно да осъзнаем какво точно се случва.

Прословутият петък 13-ти за България скъса мечти, погуби планове, разруши нормалния ни ритъм на живот.

Само за 24 часа се наложи да поемем огромни дози информация, непозната за нас до този момент. Мнозина изпитаха тежките трусове от дискомфорта, депресия и стрес за толкова кратко време...

Скоростта на промените бе и все още е на толкова високи обороти, че почти на всички ни е трудно да я осъзнаем и анализираме адекватно. 

Мнозина изгубиха работата си, бизнеса, клиентите си, позициите, плановете си...В допълнение и с прокрадващия се страх от заразата, страх за живота и оцеляването ни, нещата като че ли не вървят на добре.

По всички канали и новини се изсипва почти ежеминутна информация, която не вещае нищо добро.


Преди да решите обаче, че идва краят на света...ПОЧАКАЙТЕ!

ИМАМЕ КУП ДОБРИ НОВИНИ!


Ето само част от тях! Защото вероятно ще пропуснем много други.

“Всяко зло – за добро”...Стара мъдрост, безотказна и изпитана във вековете.


Прегледай следващия “списък” с добрини, поуки и ползи, които несъмнено ще се случат. Няма да ги степенуваме по важност, защото всички те заслужават внимание и дори благодарност.


1. Цените на горивата падат!

За повечето това е добра новина. И ако напоследък заговорихме за спекула с цените на храни, лекарства и стоки от първа необходимост, то какво да кажем за спекулата с горивата. Оказа се, че тя е съществувала с години. Но не се е обръщало толкова внимание на нея, колкото сега го правим по време на криза.

Какво имам предвид?

Очакваният спад на цената на горивата е почти двоен. А дали това всъщност не е реалната им цена? Дали досега не се е спекулирало с нея? И дали след края на кризата има вероятност новите, по-ниски цени, да се запазят трайно във времето. Доста въпроси, нали?

Всъщност за повечето, тази новина заслужава да се полее (с доза българска гроздова “ваксина”). Сега картинката може и да не изглежда добре, но ако горивата запазят новите си ценови стойности, това би означавало много неща. Цената на всяка стока се колебае и зависи в огромна степен и от тази на горивата. И в крайна сметка, от тези промени вероятно ще спечели крайният потребител! А той съставлява много по-голяма част от световното население.


Избършете сълзите, предстоят още и още добри новини!


2. Българското село ще се възроди!

Отдавна имахме нужда от това. Всеки знае защо. Идват времена на истина и равносметки. Когато да се завърнем към корените си. Когато да ограничим незаслуженото струпване в градовете и тяхното агресивно замърсяване. Да разпределим мощите по равно – села и градове. Да върнем традициите...

А от това следва и красива новина номер 3!


3. “Кризата” ще възобнови местното производство!

Време беше. Държава без производство е обречена. И преди напълно да изчезнем от картата, се появиха събития, които ние наричаме “криза”.

Поне засега. И които събития ще са повод за радост и успех в бъдеще!

Да се засили местното производство, е огромно добра новина, която заслужава поне още пет дози от гроздова “ваксина”.

Съветваме ви да не правите това обаче, дори и в домовете си. Защото е важно да останем в съзнание. Защото има още много добри новини, които тепърва ще осъзнаваме!


4. “Кризата” подобри личната ни хигиена.

Време беше и за това. Спорна тема отново. Срещат се доста последователи, твърдящи, че липсата на хигиена всъщност повишава нашата имунна и естествена защита. В известен смисъл в твърдението има доза истина. Но малката доза не прави основната цялост.

Нека се позовем на факти от историята - времената на зарази, болести и милиони жертви в миналото (всички сме чували и за френските кралски дворове). Истината е, че липсата на хигиена е отнела огромен брой човешки животи. Истината е, че хората сме устроени доста по-различно от животинския свят. По-неустойчиви сме към бактерии и мръсотия. И не, нека не прекаляваме с твърдението “да дресираме телата си, за да могат те да се справят сами с агресивните микроби”. Защото от подобни експерименти има риск да повторим историята от миналото.

“Кризата” ни учи да си мием ръцете преди и след храна (дори някои животни го правят), да се мием и след като се приберем в домовете си.

“Кризата” научи и нас, родителите, все по-често да обясняваме на децата си колко важни са хигиенните навици. Това трябваше отдавна да се случи (в случай, че някой го е пропускал).


Преди да продължим с добра новина номер 5, ще направя едно красиво лирическо отклонение...

Преди земята да се намести и да придобие днешния си усмирен и красив облик, малко по-рано нещата са изглеждали различно. Имало е земетресения, бури и вулкани. Защото са се намествали пластове, морета, планини. За да бъде Тя днес това, което познаваме. След всеки трус обаче, след всеки вулкан, светът се е трансформирал в още по-красив, подреден и спокоен.


Да, сега има “трусове”. Да, пластовете се наместват. Да, неудобно е...

Но това се нарича ЦИКЛИЧНОСТ. Неизбежните закономерни процеси, предвещаващи един следващ, по-добър период от живота на земята ни.


Дали ще издържим – Да!

Дали трусовете ще траят толкова дълго – Не!

Дали ще настане по-добър период – Да. Несъмнено!


Но тази тема следва после – прогнозите за пътя на човечеството през следващите три-пет години.


5. “Кризата” спира нелегалната имиграция и връща емигрантите от чужбина.

Да, спорна тема. Засягаща нашата хуманност и разбиране един към друг.

Все пак си позволихме да добавим тази новина в списъка на добрите.

И го правим от гледната точка на “всяка жаба да си знае своя гьол”.

Има едно вярване, някои специалисти го наричат КАРМА. Един от нейните аспекти е, че човек се ражда там, където следва да бъде. И няма нищо случайно. А и съгласете се, европейските столици и големи световни градове не могат да поберат всички хора на планетата. Неминуемо настъпва дисбаланс. А природните закони винаги се стремят да изравнят везните.

Всъщност всички добри новини, следствие на “кризата” са именно това – светът се стреми към баланс. Процесите се случват като закономерност и ако погледнем с мъдрост над нещата, истината е, че тези процеси са справедливи. И дори животоспасяващи и хармонизиращи ни.

Или както се казва – Вселена се грижи за нас. Нека й го позволим, вместо да се съпротивляваме. Защото от всичкото това следват само добри новини.


6. “Кризата” сплоти семействата.

Красиво, нали? Един от любимите ми “знаци” от кризата. Е, време беше...

Пак ще го кажа, “кризата” е кратък миг за равносметки, връщане към забравени истини, време за любов и най-висши идеали.

Нека се почерпим, този път с усмивка. Този път с прегръдка...


7. Жените са отново домакини и майки. А мъжете работят за семействата си.

Тази новина отдавна я чакахме! И дори феминизмът си има своите граници. Защото жените са точно това - вечно завръщащи се към истинската си природа СТОПАНКИ на домовете си. А мъжете са опора, сила и защита. Навсякъде в природата е така. Нека не опитваме да я надхитрим. Защото тя винаги ще ни завръща обратно. Чрез кризи, катаклизми и какво ли не. За да се завърнем към себе си.

Също като ИН и ЯН...Баланс и хармония.


8. “Кризата” повиши четенето на книги, самоусъвършенстването и самообразованието.

А трябваше отдавна това да се случи. Работата, задълженията ни превърнаха почти в роби на парите и комфорта. Мнозина пренебрегнаха един от най-важните еволюционни скокове, разграничаващи ни от животинския свят – книгите! Гениално човешко богатство, носещо неизмерима стойност.

Един съвет от мен – възползвайте се сега, ако имате повече свободно време. Четете книги, намалете времето, прекарано пред телевизорите.

Ако последните са успели да ви впримчат в клопката си, наложете си график. Или правило следващите три дни напълно да замените времето пред екраните с четене на книги. Целта е да сравните. Наблюдавайте емоциите си. Как се чувствате след тези три дни, в сравнение с предните три, прекарани пред телевизорите. Наблюдавайте вътрешния си свят. Какво се е променило? Усещате ли повече спокойствие и щастие? И по-малко стрес. Просто опитайте, за да направите разликата. Разбира се, това правило не важи за всички. Някои от нас вече го правим...


9. “Кризата” въведе домашното обучение на децата.. При това под контрола на родителите.

А това се нарича индивидуално обучение, проведено от най-качествения учител. Онзи, който най-силно се стреми към най-висока степен на образованост на детето. Това е родителят. Той от своя страна ще знае повече от всякога, какво се преподава в училищата и учебниците. Вероятно ще открие доста грешки и пропуски там. Но и ще научи много. Забравеното по история, химия и биология. Вероятно ще си припомни за велики стихове и романи. А математиката ще го подложи на полезен “мозъчен” фитнес. За награда пък, в края на учебния ден, ще е изградил по-силна връзка с детето си.


10. “Кризата” е подстрекател към здравословен начин на живот и спортуване.

Да започнем с лимоните – оказаха се почти дефицитна стока. А цената на джинджифилът скочи почти двойно. Защо е така? Защото тези и още дузина подобни продукти се търсят и купуват повече от всякога. Нека не се съзерцаваме в цените сега. Спекула или просто изчерпване на резервите от тези продукти. Естествена икономическа закономерност е цените да се вдигнат при подобна ситуация. Като добавим и забраните за внос, нещата са логични.

Важното обаче е ЗАЩО лимони, ЗАЩО джинджифил? Защо още куп продукти, които повишават нивата на нашето здраве? Витамини, хранителни добавки, чайове, плодове и зеленчуци. Защо е всичко това? Водени от страх към заразата, хората все повече се вглеждаме в телата си, в нашия имунитет и сила. А трябваше ли да чакаме до сега? Вероятно и след “кризата” ще запазим новите си добри навици. Затова смело я поставихме в листата на добрите новини.


11. “Кризата” засили грижа и внимание към възрастните хора и тези в неравностойно здравословно положение.

И ако досега нямахме време за своите родители, баби и дядовци, то сега им звъним всеки ден. За да ги питаме как са. А знаете ли, че почти всички възрастни хора се чувстват самотни през повечето време? Вероятно тази “криза”, макар и заплаха, върна топлината в сърцата на болните и възрастни хора.


12. Сега се върна вярата в Бога.

Най-стойностният дар от “кризата”. Така е за мен...

Зададохме си купища въпроси: защо това ни се случва, къде сгрешихме, а дали не се самозабравихме...И някак все повече в речта ни се вмъква името на Бога. Аз вярвам, че Той сега ни чува. Не ни наказва, а ни показва...накъде е правилно да тръгнем. Този път във вярната посока. Както го правим с децата си – учим ги да вървят, показваме им пътя. Защото ни е грижа за тях. Защото ги обичаме. И защото Бог също ни обича. А “кризата” ни накара да се замисляме все повече...


13. След “кризата” вероятно ще се научим да прекарваме празниците си в България.

Да се храним в ресторантите в България. Да спим в хотелите в България. Да посещаваме туристически места в България. Да купуваме български продукти от българските магазини.

За да подкрепяме българските бизнес и компании, които преди това са били в криза и затруднения. За да подкрепим българската икономика.


14. “Кризата” ни учи да обикнем повече от всякога разходките на домашния любимец.

Наскоро прочетох нещо забавно: “Цял блок – 12 етажен, разхождат от сутринта едно и също куче. Кучето вече каталяса”.

Смях се от сърце на този български хумор. Истината обаче е, че сега, когато дори разходките са забранени (освен за излет на домашния любимец), най-после оценихме това. Вероятно дълго след “кризата” ще запазим тоя спомен. И ще продължим да се радваме на тези прекрасни разходки с нашия верен приятел. Вероятно ще му бъдем благодарни, вместо да ни е досадно да го разхождаме. И вероятно ще засилим връзката си с него.


15. След края на “кризата” ще бъдем научени повече от всякога, да филтрираме информацията в медиите, социалните мрежи и мненията на нашите приятели и близки.

След края на “кризата” и вирусите ще знаем с точност финалния резултат на щетите и ползите. И тогава ще разберем, че повечето, което сме чували около себе си, не отговаря на истината. Ще се научим, че не всичко е вярно. И че всеки си има свой собствен “филм” в главата. Ще осъзнаем, че трябва да слушаме повече своята си. Да си вярваме повече. И сами да правим анализи и изводи. Вместо да ни бъдат насаждани.

Ще знаем повече от всякога, че прекалено многото информация носи потенциала да ни обърка. И ние ще се научим да я филтрираме.


16. “Кризата” ще ни научи да бъдем силни. Да оцеляваме, въпреки всичко.

Историята неоспоримо е доказвала стотици пъти, че герои се раждат в трудни времена. Сега е моментът да бъдеш герой – за своите близки, за служителите си, за приятелите, за непознатите. И най-вече – да бъдеш герой в собствените си очи.


17. “Кризата” ни научи да бъдем креативни и изобретателни.

Кога друг пък, ако не сега? Ще разберем, че сме способни на доста неща: да разхождаме кучето на съседката (за да се промъкнем из градинките); да се научим да управляваме финансите си; да сготвим вкусно с три продукта; как да спестим от сметките; как да си направим сами защитна маска срещу вируси (ако тя липсва в магазините); как да се забавляваме у дома; дори как да надхитрим системата. Ще тестваме себе си.

И в края на всичко, ще знаем със сигурност, че сме родени гении. Ще благодарим на майките и бащите си затова, че са ни създали така умни, изобретателни и гениални.


18. “Кризата” вероятно ще ни научи да бъдем благодарни за всичко. И да оценим това, което сме имали вчера.

Разходките, ресторантите, пълният портфейл, екскурзиите, купони в нощните клубове, евтините лимони и джинджифил. И маските от 20 стотинки, които сега няма да ни трябват. Ще оценим купища неща, които доскоро са ни били отнети. А когато си ги върнем, ще се радваме на живота и ще го оценим. Нещо, което мнозина бяхме забравили...


19. “Кризата” ще ни направи по-мъдри и осъзнати.

Вероятно ще си зададем много силни въпроси. Те ще ни поставят на ръба на нашата психика. А в края на това ще получим безценни дарове – мъдрост, благодарност, любов и разбиране към другите, потъпкване на егото. И най-вече....Смирение.


20. “Кризата” ще си “поиграе” с нас, за да ни тества. А крайният резултат ще ни трансформира в нашата по-добра версия.

Следващите дни вероятно ще бъдат изпитание за повечето. Ще сме принудени и ще си позволим най-после да бъдем уязвими.

Ще научим, че да сме уязвими и дори слаби, това не е грях, нито срам. А е най-ценният урок, който ще ни разкрие един Нов Свят.

В който свят да поискаш, не е срам, а доблест. Свят, в който ние НЕ сме богове. Че не можем да имаме контрол над всичко и всякога. Че от хаоса се ражда новото начало. Начало на любов, покаяние, смирение, осъзнатост, мъдрост, баланс и благодарност.


Добре дошли в новия свят...В ШЕСТОТО измерение. Той ще бъде по-красив, по-мирен и благодатен за онези, които са готови за него. За онези, които са готови да учат , да приемат и да отворят очите и сърцата си. Добре дошли в новото, красивото начало!


БОНУС ДОБРАТА НОВИНА! - ПОДАРЪК ОТ ЕКИПА НА EXO.BG!


Решихме да наемем за час един от най-добрите астролози на България (Тя предпочете да остане в анонимност. Учила е при най-добрите учители в света. Личен астролог на доста успешни хора в България и Европа).


Ето накратко няколко световни прогнози и нови тенденции за България...


Настоящата криза съвсем не беше изненада за нашия астролог. Тя е била очаквана. Подредбата на планети и цикличността са били явни показатели.

Оказа се, че във времето на възникване на вируса в Китай, точно тогава се е състояло затъмнението. Обикновено такива явления са предвещаващи катаклизми и обрати. Това не значи нещо лошо. Това са неизбежни промени, водещи до баланс и подредба.

Най-същественото е, че действително предстои сериозна световна криза. Тя ще продължи около три години. Най-силно ще бъдат засегнати САЩ. Там кризата ще бъде наистина осезателна. Ще понесе трудни времена и Западна Европа. Като Германия ще бъде сравнително пощадена, заедно с Източна Европа (в това число и България).

До края на май месец и началото на юни ще има ново откритие за борба с вируса. Нещата ще се нормализират и извънредното положение навсякъде ще падне. Има едно предположение, че в България ще се открие алтернативен метод за борба с вируса. Билки, хомеопатия или друго подобно. Очаква се второ избухване на вируса до края на годината. Но последствията ще са далеч по-слаби.

Пазарите ще се разместват. Ще се покажат нови държави, които сега ще поемат “юздите”. Дори се очаква това да бъдат някои по-малки държави (включително е възможно да има изненади от Африка и Арабските страни). Има вероятност САЩ да отслабят мощта си, а щафетата да бъде поета от нови, дори малки по размер държави.

Очакват се сериозни земетресения и вулкани. Процесите вече са започнали, ще се усилят през април.


НАЙ-СИЛНА КРИЗАТА В СВЕТА ЩЕ БЪДЕ ПРЕЗ ЕСЕНТА НА 2020 г. (месеците септември, октомври, част от ноември). Тогава световната икономика ще понесе солидни щети.

ВАЖНО: след края на тази година, 2021 г. ще бъде значително променена! Светът никога няма да бъде същият, както преди.

Добре е да сме подготвени за това. А този преход в крайна сметка ще се окаже едно добро за човечеството.


ЗА БЪЛГАРИЯ:


България ще бъде значително пощадена в сравнение с другите засегнати страни. От една страна държавата ни е свикнала на трудности. И тук няма да бъдем чак толкова изненадани. Да, криза ще има и тук. Но няма да е толкова стресираща в степен, каквато ще бъде при повечето други.

Предвид асцендента Козирог – свързан със земята, очаква се рязък скок в земеделието и производството.

Добрите играчи на фондовите борси ще могат да изкарат доста солидни пари. Ако умеят да предугаждат случващото се. Отварят се добри аспекти. Това важи в световен мащаб.

В България земетресенията няма да доведат до сериозни щети, силата им тук ще стигне максимум до 4.5. Докато в съседни на нас държави се очакват доста по-силни и дори опасни. Това отново идва във връзка с асцендента сега – Козирог – управляващ Земята.

Нещо много важно! Очаква се масово завръщане на българи в родината си. Близо 300-400 хиляди ще се завърнат поетапно до 2023 г. Причините основно ще са свързани със сигурността.


Оказва се, че България ще бъде значително пощадена откъм катаклизми и не дотам резки завои в икономиката и други различни аспекти. Това ще е основната причина за масовото завръщане на наши сънародници!


След няколко години (до 5) има сериозни аспекти управлението на България да бъде поето от нови, различни и далновидни наши сънародници.

Най-вероятно това ще са завърнали се от чужбина или други, които ще са преминали много сериозно образование. Хора със солидни знания и като че ли от едно ново измерение на по-високи вибрации. Тези личности ще управляват страната ни безкористно и с отдаденост към родината си. Дано това да е вярно!

ДОБРАТА НОВИНА!

България ще влезе в своя блясък през 2023 г. Или поне тогава ще запознат процеси в тази посока. Страната ни ще бележи значителен възход във всякакво отношение.

Надяваме се новият Златен Век на България да се повтори. Съдейки по цикличностите, има сериозен аспект и потенциал това да се случи.


Все пак, нека не забравяме за отговорността, която всеки един от нас носи!

Българи, очакват ни добри времена. Да, криза ще има. Да, трудно ще бъде. Но цената ще си заслужава!

Успех на България. Успех на целия наш свят!

И ще завърша отново с думите:

Добре дошли в новия свят...В ШЕСТОТО измерение. Той ще бъде по-красив, по-мирен и благодатен за онези, които са готови за него. За онези, които са готови да учат , да приемат и да отворят очите и сърцата си. Добре дошли в новото, красивото начало!

 

Назад към всички новини